EDWARD SCISSORHANDS

Sa jag att jag var klar med mitt löv? Ja nu ja. Eller igår rättare sagt!

Fick lite panik igår kväll då det var sista dagen för att få iväg lövet. Deadline.
Igår hade jag fasansfullt ont i ryggen så var hemma och kurerade, men var tvungen att åka till skolan på kvällen för att färdigställa och packa ner mitt löv.

Hade ju bara gjort klart ena sidan i söndags, och det ska exponeras både fram&bak.
Fick göra lite ändringar i "baksidans" utseende. Men det blev nästan bättre så.
Blev himla nöjd med hela lövet efter typ hjärnsläpp och klippkramp. Ett tag kände jag mig som Edward Scissorhands.

Satt till 45 min innan midnatt men nu är det äntligen iväg!
Jag kände lite vemod när jag skulle skiljas från lövet redan då, när det var klart, in i lådan och så skeppas iväg imorse. Hejdå lövet, vi syns till sommaren!

 

 

 

 

 

 

ÄNTLIGEN

Så är jag klar med mitt löv till Liljevalchs! Haha totalt i sista minuten, soom alltid! Ibland blir man så trött på sig själv! Har i alla fall ändrat min idé lite då det hade blivit ett sådant projekt vid frakt, om jag haft lövet lika på båda sidor...

Nu valde jag i stället att göra det platt på ena sidan och original idén på andra med "strutarna" :) hoppas det håller bara, har både limmat lite och häftat i tippen. Nu återstår bara packningen! De skeppas iväg imorgonbitti nämligen.

Här har ni den fina sidan och lite hur jag gjort, känner mig nöjd :) skönt.

 

 

 

KREATIVITET PÅ IS?

Inte alls! Trots första dagen på sportlovet känns det som att kreativiteten får flöda ändå! Har inte varit i skolan idag men jag förväntar mig att jag är där imorgon förmiddag, passar på att jobba nu när jag kan & fått tider. Vilket är hela veckan. Och jag är nog i skolan ons och tors med. Idag jobbar jag heldag dvs 10-19 så hinner inte med mer än lite broderi :)

Skönt att man kan pyssla med nåt här i alla fall, är något segt en måndag efm inom handeln... Sådär lagom innan löning också ;)

Funderade på att läsa lite i boken jag måste recensera i skolan men med risk för att helt falla i bok-koma får jag nog ta det på fritiden. Boken heter Äkta Vara och för er som har någorlunda koll är det uppföljaren på Den hemlige kocken, precis som den föregående boken är Äkta Vara en sån bok som får en att ifrågasätta allt. Och i detta fall våra matvaror. Vet inte om jag kommer kunna handla som vanligt efter jag läst hela boken...