TIDEN FLYGER FÖRBI

Och det med en väldans fart! kan inte förstå att vi snart har passerat juni, ja det är ju midsommar i helgen (!) Galet.

Här uppe rör sig solen knappt ner, den vänder liksom halvvägs och går upp igen. Mina stackars ögon, som gärna sover i totalt mörker är inte vana. Och som den nattuggla jag är blir det många sena "nätter" när mörkret aldrig faller på. Eller tidiga mornar? hur man nu väljer att se på saken.

Vi är fortfarande uppe och flyger bland flyttkartonger och har väl inte riktigt landat i att vi bor här nu? va? nää. Det blir en sista omgång, tredje resan gillt. SEN ska mina projekt sättas i rullning. Det kommer bli balkonginredning ala compact living. Då ska mina kunskaper från KY tiden verkligen få sättas på prov :)

Hörs snart igen och om inte tidigare, så trevlig midsommar på er!

SÅ NÄRA VI KAN

Då är vi äntligen på plats :) min kärlek & jag. På vår nya adress, långt upp i norr. Resan upp blev som en liten mini semester, då vi troligtvis kommer jobba hela sommaren lång. Tur med vädret hade vi också :) strålande sol & hetta i 3 dagar.

Vi har ju inte riktigt flyttat klart ännu. Utan det kommer ske gradvis :) Vi åkte upp för att skriva på sista papperna & imorgon kanske ett anställningskontrakt? :) vi hoppas på det

Jag vill ner och hämta det resterande på en gång så vi kan komma i ordning på riktigt och jag kan få min ateljé! Halle lujah moment! Det som komma skall är en hel del gjutning i betong. Och så ska jag snickra ihop en sänggavel. och sy... & måla.

Men det jag längtar efter mest av allt just nu är att få göra fint på balkongen, har redan börjat spåna. underbart

Det bästa av allt med att få komma till ett så stort fint & tomt(!) boende är ju att man kan tänka fritt och med obegränsad fantasi hur man ska ha det. Är så nöjd att vi gjorde det.

Vi stannade till i vackra Jävre, där Västerbotten möter Norrbotten. Otroligt fin rastplats, kunde inte varit bättre väder heller :)