ATT FARA ELLER ICKE FARA

det är den stora frågan! ...nejdå, vi är påväg... eller? ;)

Det bara kryper i fingrarna, jag vill allt annat än packa just nu. som att virka rita skissa måla bygga snickra klä hamra spika så sola fota fly illa fäkta!

Får nog hålla mig lite, fota kan man ju alltid det går ju fort :) Får satsa på att somna, i tid kanske. så jag orkar göra allt detta? hehe.

Bjuder på några krympkärl of mine så länge, visst ser det nästan ut som att de kramas? :) de hålls samman av ett gammalt fint läderskärp fyndat på loppis. Liknande kärl finns att skåda på utställningen Handkraft - Ja tack i Stockholm. Var ju tvungen att behålla några hemma med. Och vilken tur! eftersom det verkar dröja innan jag får återse föremålen. Då utställningen vandrar vidare. Klagar inte :)

I bild syns även en Vas jag gjorde i keramiken på gymnasiet. Me love. är endast glaserad på insidan. älskar det nakna och sköra i oglaserad bränd keramik. Trycket är ett naturtryck av en växt.


Packa var det ja... pust.

SLUTPROJEKT ÅTER IGEN

Kan inte förstå att det gått ett helt år sedan slutprojekten på Recycle Design! Alltid när ett år har gått sen någon speciell händelse rannsakar man sig själv och tänker; vad har jag gjort det senaste året egentligen???

Ärligt talat blir jag lika chockad efter varje år som går. Hur fort de faktiskt går... det senaste året som gått har bestått av mycket. Att tänka 2012 som ett år, och försöka greppa allt som hände under det året. Går nog inte.

Och samtidigt så är jag själv fast i tankar om läsår, eller kanske årstider. I detta avlånga land med så många olika årstider blir det lätt så. Jag lever höst- vinter- vår- sommar. Om någon månad kanske vinter- vinter- vår- somm..vinter? haha vem vet? inte jag i alla fall, inte än. Så spännande! :)

Förra våren var minst lika hektisk som denna, fast allt är väl relativt. (hemskaste uttrycket i know of) går ju att applicera på vad som helst ;) Under de närmsta dagarna kommer det vara lite mer aktivitet kring bloggen och dess design. Fler roliga projekt, och bilder från dessa utlovas :)


Nedan visar jag en Bild från mitt slutprojekt på Recycle design & mitt bidrag till slututställningen Rekonstruktion. En av totalt 3 lampor, helt & delvis tillverkade av återbrukat material. Till större delen gamla böcker. Fotat av min talangfulle klasskamrat Helena all rights reserved.

 

 

 

BIRDS

 

Vilken helg vi har haft! Eurovisionschlager festival och Världsmästerskap i ishockey under en och samma helg. nu är det väl ingen som undgått att vi tog hem guldet i Ishockeyn (?!) även ni som inte har intresse för is mitt i försommarn...borde väl ha drabbats av någonting ;) hör egentligen till den gruppen jag med. Men det är någonting med landskamper.

Jag skulle vilja dela ut en stor guldmedalj till Malmö och eurovisionen också!
SVT har verkligen lyckats få till en helt fantastisk show & jag känner mig extra stolt att vara svensk en helg som denna :) en eloge till alla som varit inblandade!

Det är allt för sällan vi säger det, infödd som nyfödd och utflyttad som inflyttad... fan vad vi är bra i detta avlånga land! idag strålar solen på Sverige (ja i alla fall där jag befinner mig just nu) och även lite extra där det är mulet tror jag ändå minsann!

Livet känns mycket enklare i sol glädje och värme. Fast någonstans i bakhuvudet dunkar de sista måstena och innan jag sköljs med totalt av fågelkvitter & rabarberpajsdoft ska jag ordna upp det sista.

Fast njuter nog av kvällssolen en liten stund till...