DEN SISTA SOMMAREN

Jag njuter av vad som känns som den sista sommaren i söder. Självklart är det inte det men i och med flytten kan jag inte hjälpa att känna mig lite sentimental.

Har alltid haft nära hem, och hemma för mig är mina föräldrars hem. Min syster med familj och nära till landet där min sambos farföräldrar bor. Mina vänner är dock lite utspridda i landet så nu blir jag en i mängden ;) Har flyttat runt och pluggat en del tidigare men...

Det pirrar verkligen i magen när jag tänker att det är snart på riktigt-på riktigt att jag ska flytta 90 mil norr, haha.
Jag ser det som ett äventyr. Nya influenser, inspiration från andra saker, träffa och lära känna nya människor. Allt känns spännande. FRAMFÖRALLT då att lära mig något nytt ;) men nu saknar jag min andra hälft som jag varit ifrån i över en vecka, efter 3,5 år tillsammans har vi aldrig varit ifrån varann mer än kanske 4 dagar?

Det är en prövning det med och att man får sakna varandra gör nog bara gott i slutändan :)
Jag ser fram emot ännu en resa längs Norrlands östkust (läs med en nypa salt...) då det blir min fjärde, på mindre än en månad. Jösses. Den här gången åker jag med Ma och Pa. Det ska bli hur kul som helst. Väl framme hoppas jag att "mina" (alltså mammas) gröna ekologiska fingrar ska få påta på balkongen ;) för se så potatisen har vuxit! många gröna sköna projekt på gång. Jag gillart!