ALSTER

Här är ett axplock av det jag gjort i skolan hittills. Går även att beställa, du kanske vill ha en klocka i dina favoritfärger eller varför inte författare? Allt är möjligt! Meddela mig per mail om prisuppgifter om du är intresserad av något.


En klocka av gamla böcker.


Lotuslykta av silverskedar.Molnhängare av gammal kabel.

Kakfat av LP-skivor.


JULKORT

Här är några av alla julkort jag gjort för att sälja på Darlings form & funktion, som är en butik i Gallerian i centrala Eskilstuna. Anledningen till att jag säljer där är för att jag jobbar där ibland. Har ännu inte varit och lämnat in några så vi får se sen hur många som går åt.Har även skickat iväg si sådär 20 julkort till mina nära och kära så alla är inte till salu :) Skulle du vara intresserad av något här på bloggen så skicka ett mail till mig på granebjer@gmail.com.
Gör även andra sorters kort, tex inbjudningar och födelsedagskort.

Allt jag använder mig av är återbrukat, det vill säga gamla resurser. Papperet bilderna sitter på är gamla informationskort/foldrar och det är lite finare tjockare papper. Sen är det mycket tapetprover, tyg (gamla dukar etc) och unika bilder från en gammal uppsättning uppslagsverk.