FÄRGFABRIKEN

Nu är vi några från Recycle design på Färgfabriken i Stockholm och jobbar med konstprojektet TEJP stockholm! Så häftigt :) men det är jobbigt att tejpa. Några är inuti "kokongen" och tejpar och några utanpå. Jag har tejpat utanpå än så länge... Det är konstgruppen NUMEN som står för tejpinstallationen. Som även kommer vara med i Tobias Rydins debut långfilm KIM. känns roligt att ha få vara med och bygga upp något så stort :)

Vi använder oss av märket Scotch tape, vilka oxå sponsrar projektet. Endast 1000 euro kostar tejpen för en hel installation. Ungefär lite mindre än 9000 svenska kronor.
Vi blir kvar här till kl 17 och vissa av oss kommer tillbaka imorgon, jag är en av dem :) här kommer lite bilder: 

LILJEVALCHS

 

Vi har ju fått en uppgift i skolan som ska vara med i en utställning på självaste Liljevalchs i Stockholm. Ett löv. Jag är en av 1999 lövmakare vars löv ska fästas på ett träd, någon gång i juni :)
Har inte alls känt mig inspirerad till att göra lövet. Inte vetat vilken teknik jag ska använda mig av, ingenting...Fören nu!
På bilderna ser ni hur jag börjat. Väldigt simpelt formspråk och material, men ändå effektfullt tycker jag. Känns väldigt mig :) ska utveckla idèn vidare då vi har ett par veckor på oss. Är bara i förstadiet än så länge. har även tänkt göra en lampa i samma teknik, tror det skulle bli grymt fint.
Jag älskar gamla tidningar/boksidor, så enkelt & vackert!
Nu tar jag en sköön helg som också blir kreativ tror jag :) köpte ett par nya "proffs" pennor idag som jag ser fram emot att använda. Håller på med en tavla till min storebror (som han eg fick i julklapp för 2 år sen) haha, han tjatar på mig konstant att jag ska färdigställa den. Så det är dags nu!


 

I SKOLAN

Så här ser mitt arbetsbord ut i skolan, när det är relativt städat till och med ;) Behöver verkligen rensa bort men det är svårt. Man tänker alltid att det är nåt man kan använda, sen. Ungefär som när man rensar i sin garderob. Högen blir inte direkt mindre, bara mer sorterad.