STEADY AS THE STARS IN THE WOODS

 

 

Efter de två mest omtumlande veckorna av mitt liv (!)

känner jag mig äntligen avslappnad nog att skriva om dem.Pust.
Livet ter sig sannerligen på ett annorlunda sätt ibland. På både gott och ont förstås. Till och börja med hade jag turen att halka in på en 5 veckors lång utbildning inom eget företagande. Känner mig sjukt taggad och suger åt mig all kunskap som en svamp.

Pennan verkligen glöder! Allt jag inte trott skulle kunna vara möjligt att genomföra.Inte nog med det att vardagen fick sig en rejäl vändning så hittade jag & sambon vårt drömboende uppe i norr och till råga på allt blev det vårt. Chocken har inte lagt sig ännu. Det har inte riktigt sjunkit in.

 

Nu väntar nya breddgrader och framför allt starten på kanske resten av mitt liv, vårt liv.


I höst blir det studier på hög nivå, inom teknisk miljövård på Luleå tekniska universitet. 

Efter 2 år hoppas jag kunna jobba med att rädda världen. Om så bara i liten skala till att börja med ;) 

 

 

Jag vågar ännu inte riktigt tro på att dessa veckor faktiskt hänt så ska spendera helgen till att nypa mig i armen så hörs vi i veckan med nya uppdateringar & projekt!

KRAM

 

HANDKRAFT I DIESELVERKSTADEN

I Lördags for jag och sambon äntligen hem från Norr, då vi lyckligtvis flög och hamnade i Stockholm passade vi på att stanna till i Sickla, Dieselverkstaden & Stockholms Läns Museum.

Där nu Handkraft - Ja tack har satt sin fot. Utställningen vi arbetade med förra våren på Eskilstuna Stadsmuseum har vandrat vidare och som det ser ut idag kommer den i höst hamna i Katrineholm.
Detta är självklart väldigt roligt och jag önskar ett fortsatt samarbete med projektet i framtiden :) det är en av de roligaste saker jag varit inblandad i och att få som ung "återbruks slöjdare" ställa ut i Stockholm är få förunnat.

Jag ska ta mig dit snart igen då vi rest hela dagen och hade ett tåg att passa hann jag inte riktigt insupa atmosfären. För OJ så fint de gjort! Nya deltagare har lagts till och nya alster presenteras.

Utställningen har öppet tom September med start 13 April. Tycker du om nytänkande design och hantverk är det
Värt att ta en titt. Många finurliga saker på plats och workshops är planerade i vår & sommar. Välkomna!