SLUTPROJEKT START

 

Förra veckan körde vi igång med vårt slutprojekt för Recycle Design, vilket är ett individuellt projekt för oss i klassen återbrukare. På ett eller annat sätt kommer vi producera/gestalta hur man med hjälp av Återbruk kan gå ifrån jungfruligt material till att skapa nya säljbara ting. Här får vi chansen att fördjupa oss i något vi känner att vi fastnat för under året. Det kan vara material...teknik, en idé eller produkt.

Begreppet är relativt brett och projekten spretar lite åt alla håll :) jag har inte riktigt koll på vad alla gör och jag kan inte säga mer än - kom på slututställningen om ni är nyfikna :) och kom även om ni inte är! för kan nästan lova att det blir nåt utöver det vanliga!

Och förhoppningsvis med hjälp av slututställningen kan vi få de vanliga dödliga att inspireras och förstå hur vi kan sluta pressa jordens redan begränsade resurser, med hjälp av nya idéer och smarta lösningar!

Mitt alldeles egna projekt har väl inte riktigt tagit sin slutgiltiga form än. Så jag fortsätter att vara lite hemlig innan mina planer är färdigsydda! Jag har mina idéer klara sedan länge... mina skisser, min planering och mitt driv! Meen jag spretar lite åt alla håll, metaforiskt talat så behöver jag nåla och kanske sprätta lite där jag sytt fel ;) sen ska jag bara sy sy sy!